Notice: Undefined index: webshield_blocked in /home/hirnevug/public_html/wp-content/plugins/webshield/webshield.php on line 248
PR Bérlet - Hírnévügynökség - PR kisvállalatoknak
Oldal kiválasztása

PR BÉRLET

Szeretnél hírnevet építeni? Szeretnéd megtalálni a számodra legjobb pr stratégiát és meg is valósítani? Esetleg közösen ötletelnél, vagy felturbóznál egy marketing kampányt pr-el?

A PR BÉRLET egy speciálisan kisvállalkozásokra optimalizált szolgáltatáscsomag kedvezményes konzultációkkal, melyeket a számodra legideálisabban használhatsz fel.
Hasonlón mint egy fitneszbérletnél, ahová akkor mész le a bérlettel amikor akarsz, a konzultációkat is akkor használod fel amikor akarod (vagy amikor kell), arra amire akarod és amire a céljaid megkövetelik. A különbség csak annyi, hogy személyi edző helyett én – Fülöp Zoli – segítek Neked:

10 dolog, amire felhasználhatod a a PR BÉRLETET

01.
Jól jönne egy frappáns stratégia? Vagy éves pr terv? – nem gond, megcsináljuk…
02.
Szeretnél megjelenni a médiában? – kitaláljuk hogyan…
03.
Szeretnéd növelni az ismertséged, vagy bizalmat építenél? – kidolgozunk egy frappáns stratégiát…
04.

Kampányt tervezel és szeretnéd javítani a hatékonyságát? – több pr eszköz is kiváló erre

05.
Kreatív ötletelés? – a pr szemlélet mindig ad ötletet…
06.
Rendezvények pr támogatása – eseményszámba menő rendezvényt teremtünk…
07.
Szakértői hírnév  – építsünk megkérdőjelezhetetlen hitelességet…
08.

Véleményvezérek befolyásolása – HATÁS-t gyakorlunk…

09.
Kríziskommunikáció – megvédjük a hírneved a bajban…
10.
Kellene egy jó név, vagy pozícionálás? – találunk…

A PR BÉRLET Neked való,

  • ha új terméket, szolgáltatást készülsz bevezetni 2016-ban…
  • ha szoktál rendezvényeket, tréningeket tartani…
  • ha szakértőként kommunikálsz, vagy szeretnél szakérői imázst építeni…
  • ha növekszik a céged…
  • ha szeretnél bekerülni a médiába…
  • ha egy krízis esetén szeretnél jól kijönni a dologból…
Fülöp Zoli kisvállalati pr

A PR BÉRLET használata nagyon egyszerű!

Felépítjük a stratégiát.  Leegyeztetjük az ajándék konzultáció időpontját, melyen kidolgozzuk a stratégiát  és megtervezzük, hogyan tudunk a leghatékonyabb dolgozni: rendszeresen, előre meghatározott időpontokban, vagy időszakosan szükség szerint…
A konzultáció történhet személyesen, Skype-on, vagy telefonon. Részletekben vagy összevonva – kivéve az ajándék személyes konzultációt…
Csak küldesz egy SMS-t ha konzultálni szeretnél. Én a lehető legrövidebb időn belül adok neked egy időpontot: ha ez egy gyors telefon, akkor akár azonnal, ha egy egész napos személyes konzultációra lenne szükség, legkésőbb két héten beül…
A konzultációról tanácsadói napló készül, mely tartalmazza a konzultációk időpontjait, idejét a témát, valamint a felhasználható időt. A tanácsadói naplót egy megosztott dokumentumon keresztül bármikor elérheted és nyomon követheted…
Mindössze 3 feltétel van még: 1) nálam találkozunk – mert így tudok hatékonyan és kedvező áron segíteni neked: a személyes konzultáció helye a Bázis Office – Budapest, Horvát u. 14-24. 2) A személyes konzultáció ideje legalább 2 óra – Ha kevesebb, az Skype-on, vagy telefonon hatékonyabb. 3)Az ajándék személyes konzultáció a megrendeléstől számított három hónapon belül, a KKV PR Bérlet tartalma a megrendeléstől számított 12 hónapon belül használható fel – mert ez is így hatékony.

Hogyan tovább? A megrendelés 4 lépése:

  1. Válaszd ki melyik bérlet neked való, tedd a kosárba
  2. A jelentkezésedről egy visszaigazoló e-mail-t fogsz kapni.
  3. Ezt követően megkapod a KKV PR BÉRLET díjbekérőjét, melynek befizetésével véglegesíted a megrendelésed.
  4. A megrendelésed véglegesítése után 3 napon belül kereslek telefonon, hogy időpontot egyeztessünk az ajándék konzultációra.

A PR BÉRLET 3 változatban érhető el

BASIC PR BÉRLET

Ha pr-eznél, de nem igazán tudod hogyan kezdj hozzá, ezt a csogamot válaszd. Akkor is, ha néha egy-két ötletet kellene, vagy egy kampányt szeretnél pr-el megtámogatni:

  • 4 óra konzultáció, mely felhasználható egyben, vagy részletekben.
  • Rendelkezésre állás krízis esetén.
  • Ajándék: 2 óra személyes konzultáció

A BASIC PR BÉRLET ára 180 000 Ft + Áfa helyett

144 000 Ft + Áfa.

Kedvezmény: 20%.
Megtakarítás: 46 000 Ft + Áfa!

SMART PR BÉRLET

Ha rendszeresen szeretnél pr-ezni, vagy egy nagy dobásra készülsz, például egy rendezvényre vagy egy nagyobb kampányra, akkor ezt válaszd:

  • 8 óra konzultáció, mely felhasználható egyben, vagy részletekben.
  • Rendelkezésre állás krízis esetén.
  • Ajándék: 4 óra személyes konzultáció

A SMART PR BÉRLET ára 360 000 Ft + Áfa helyett

252 000 Ft + Áfa.

Kedvezmény: 30%.
Megtakarítás: 108 000 Ft + Áfa!

AKTÍV PR BÉRLET

Ha aktív a marketinged, rendszeresen folynak kampányaid, szervezel rendezvényeket, vagy ha úgy általában sok minden történik nálad, ez a legjobb megoldás:

  • Havonta 1 óra, össz.: 12 óra konzultáció, felhasználható egyben, vagy részletekben.
  • Rendelkezésre állás krízis esetén.
  •  8 óra Hírnévépítő Pr Konzultáció

Az AKTÍV PR BÉRLET ára 600 000 Ft + Áfa helyett

360 000 Ft + Áfa.

Kedvezmény: 40%. Megtakarítás: 240 000 Ft + Áfa!

Ezt a részt csak akkor olvasd el, ha bizonytalan vagy:

Először is tudnod kell hogyan született a PR BÉRLET: 2015-ben előfordult, hogy csak 4-6 hétre előre tudtam időpontot adni még a legjobb ügyfeleimnek is, olyan sok konzultációm volt – ha Te is közöttük voltál, akkor ezúton is kérlek, hogy ne hargudj ezért… 

Az Ő kérésüket meghallgatva született a PR BÉRLET, mellyel soron kívül tudlak kiszolgálni. Ennek érdekében minden héten elkülönítek időt csak a bérletes ügyfeleknek – és ezért sem érhető el az utcáról ez a szolgáltatás.

És még valami: az eredményes pr legnagyobb titka a rendszeresség. A legsikeresebb cégek rendszeresen pr-eznek – a csődbe ment cégek között viszont nagyon sokat találunk melyek egyáltalán nem. Talán lehet összefüggés. Kezdj el pr-ezni és tapasztald meg a hírnév erejét…  

Végül. A PR BÉRLET már csak azért is különleges, mert ez legjobb ajánlatom, ennél kedvezőbb áron nem juthatsz konzultációhoz – már csak ezért sem érdemes halogatni a döntést.

Fülöp Zoltán

MIÉRT BÍZZ MEG BENNEM ÉS HALLGASS RÁM

HA KISVÁLLALATI PR-RŐL VAN SZÓ?

Fülöp Zoltán vagyok, kisvállalati pr specialista. Kisvállalkozásoknak segítek hírnevet építeni tanácsadás, megvalósítás és tréningek révén. Ügyfeleim rendszeres szereplői a híreknek, több mint tízezer médiamegjelenés köthető a nevemhez, szinte minden iparágban dolgoztam már.

Jövőre lesz 20 éve, hogy megismerkedtem a pr-el. Kezdetben mint politikusok kommunikációs tanácsadója kezdtem használni, számtalan kampányt terveztem és szerveztem, beszédeket írtam, krízist kezeltem. Nehéz emberekkel dolgoztam. Eközben megtanultam a lényegre tapintani és érdekesen megvilágítani a problémákat.

2009-ben tartottam az első kisvállalati pr tréninget - akkor még Publicitás Tréning néven - és kezdtem a kisvállalati pr-re specializálódni. Azóta több ezer kisvállalat  ismerte meg a pr szemléletmódot a tréningjeimen és konferenciákon tartott előadásaimon.

Tanácsadói tevékenységem mellett az Edutus Főiskolán online pr-t, valamint a Budapesti Metropolitan Egyetemen kisvállalati pr-t oktatok - utóbbit Magyarországon elsőként.

Csak 2016-ban több mint 250 különféle médiumban, több ezerszer jelentek meg kisvállalkozások az általam tanított és alkalmazott módszerekkel. Van köztük helyi és országos média. Tematikus, szakmai médium épp úgy, mint bulvár, nyomtatott lap, rádió és tv.